EXTRA cross media

Ondanks het korte bestaan van de naam EXTRA cross media (sinds 1 februari 2013), hebben wij al bijna 10 jaar ervaring!

Het begon in 2004 met Extra-Webdesign, een eenmansonderneming van Jack Vermaat, gericht op simpele HTML-websites vanuit een designperspectief. In januari 2008 ontmoette Jack bij een gezamenlijke werkgever een webdeveloper. Hierdoor hadden wij de één gericht op design en de ander gericht op development, waardoor wij meer konden dan de 'simpele' websites. Het was een logische stap dat we samen verder zouden gaan... Op 4 augustus 2011 werd dit officieel V.O.F. EXTRA web | media | print.

Sinds die tijd kenden wij alleen maar groei; zakelijk, maar ook qua kennis en ervaring. Ons Content Managing System en E-commerce systeem, EXTRA cms en EXTRA commerce, zijn daar voorbeelden van.

Daarnaast hebben wij ook een web-based kantoorapplicatie voor expediteurs in de zeevracht ontwikkeld. Onze core-business werd groter en onze rechtsvorm en bedrijfsnaam voldeden niet meer.

In juli 2012 nam Martin Prins, eerder werkzaam voor onze klant Triple F Logistics B.V. sinds 2007, zijn kennis en ervaring in de logistieke sector mee. EXTRA internet services B.V. was een feit en moest zich gaan richten op diverse online media en op webapplicaties voor de logistieke sector.

Sinds 1 februari 2013 hebben wij deze splitsing ook namen gegeven; EXTRA logistic software voor de logistieke sector en EXTRA cross media voor alle online uitingen, drukwerk en huisstijlen.

Wij zijn gericht op de toekomst. Wij zetten altijd dat stapje extra. Wij zijn EXTRA!

EXTRA tijdlijn

Het EXTRA team

Martin Prins

Bel met onze
lead business developer

010 340 50 70
of mail

Jack Vermaat

Bel met onze
lead web- / interaction designer

010 340 50 71
of mail

Sebastiaan Alberts

Bel met onze
lead webdeveloper

010 340 50 72
of mail

André Vlot

mail onze webdeveloper

Wilt u eens kennis maken en de mogelijkheden binnen
uw project bespreken met een kop koffie?

Neem contact met ons op